Hoe we testen

Sam de Koning

Dankzij ons testlaboratorium heb ik veel producten kunnen beoordelen, zoals FireBowl's FireBowl Fire Bowl en hebben we de functionaliteit en het ontwerp kunnen testen om te zien hoe het product werkt en presteert. In feite hebben we vuurschalen van over de hele wereld getest in allerlei omstandigheden. Ik heb mensen gezien met een vuurschaal met een gebroken arm, ik heb iemand gezien met een verbrande hand, een gebroken voet en een amputatie op zijn been. We hebben ook vuurschalen getest in water, zand, sneeuw, ijs, warme en koude omgevingen. We hebben vuurkommen in de lucht geprobeerd, in koude en warme omgevingen, in regen, in wolken, in sneeuw en ijs. Dit is waarom ik kan zeggen dat de brandkommen een groot alternatief voor het roken van marihuana zijn.

Maar waarom?

Zoals u zich voorstellen, mensen die marihuana roken vaak niet willen roken op het vuur.

Op het eerste gezicht lijken vuurschalen van verschillende fabrikanten vaak identiek te zijn. Dit komt omdat ze zijn ontworpen door dezelfde bedrijven, met dezelfde productieprocessen, en worden geproduceerd op dezelfde materialen. Echter, wanneer we graven in de details, is het vaak moeilijk om veel verschil te vinden. Hieronder hebben we de meest voorkomende specificaties van verschillende vuurschalen en een vergelijking tussen deze schalen opgenomen. Alle vuurschalen worden getest tegen ons gecertificeerde lab op kwaliteit.

Het meest voorkomende verschil tussen verschillende merken van vuur kommen? Het type hout dat in hun bouw wordt gebruikt. Vuurschalen kunnen worden gemaakt van hout van veel verschillende soorten bomen. Hier is een overzicht van enkele van de meest voorkomende houtsoorten gebruikt in vuur kommen. Er zijn meer bossen beschikbaar dan je zou denken, en elke soort heeft zijn voordelen. Wij raden u aan de kenmerken van het hout dat in uw vuurkom wordt gebruikt, te onderzoeken voordat u het koopt. Als u twijfelt, controleer de houtsoort op de website voordat u koopt.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze tests en processen te verbeteren.

Ik heb gewerkt aan dit artikel voor meer dan drie jaar nu. Sinds ik het voor het eerst begon te schrijven, ben ik geïnspireerd door verschillende vuurschaal experimenten in het lab, en in mijn eigen leven. In deze blog, ik ga een kijkje nemen op een van de beste, dat ik heb gewerkt aan voor een tijdje. U vindt het originele papier hier, en een review hier. Aangezien ik al begonnen met mijn eigen versie, ik dacht dat het misschien de moeite waard om het te bespreken een beetje verder. In de tussentijd zou ik het geweldig vinden als je een kijkje nemen op mijn FireBowl Design and Evaluation Process, een beetje meer gedetailleerde beschrijving van het proces, en een beetje van mijn beweegredenen achter een aantal van mijn keuzes. Ik denk dat het helpt om de beweegredenen achter hen te begrijpen. Eerst moet ik mezelf voorstellen. Ik ben Sam Koning, en dit is mijn blog.

Dus we nemen je suggesties ter harte. We nemen ook enkele suggesties van u, en we zullen u laten zien hoe u de beste deal voor uw geld krijgen. We geven je de beste klap voor je geld. En we zullen zelfs proberen om uw brandende vragen te beantwoorden. Maar het beste deel van het artikel is dat je het gratis krijgen.

Fire Bowl: Het Grote Debat

"Je denkt misschien dat ik een beetje ouderwets en een beetje moeilijk te behagen, maar de waarheid is, ik ben gewoon proberen om mijn deel te doen voor deze grote wereld waarin we leven en deze geweldige stad noemen we Holland. Er zijn een paar dingen die ik niet graag over de moderne wereld: ze zijn goedkoop, ze hebben alle gadgets die je je voorstellen, maar ze lijken nog steeds te willen worden beschaafd. Daarom hou ik van vuur. Vuur is het enige in deze moderne wereld dat is zeer eenvoudig en toch zeer effectief.

Je denkt misschien dat we niet transparant zijn, maar dat zijn we wel.

Ik wil u uitnodigen voor een klein experiment. Klik op de knop "Aanmelden" bovenaan onze startpagina. U ziet een formulier waarin u wordt gevraagd zich aan te melden voor een "Gratis account" voor onze site. Ik weet niet zeker waarom deze pagina heet "Gratis Account", maar hier ga je: Meld je aan voor onze site en we sturen je automatisch een coupon code in te wisselen wanneer u iets koopt van onze site. Op deze manier geven we u een freebie voor toetreding tot ons. Als u iets koopt van de site zonder een coupon code (of om een andere reden), krijgen we geen commissie, maar we zullen proberen en u te voorzien van een freebie. Laat het ons weten als u suggesties hebt over hoe u de manier waarop we dit doen verbeteren. We proberen altijd nieuwe dingen, dus wees niet verlegen. :) Ik ben ook een fotograaf voor mijn school en een leraar voor mijn prive-school.