Waar worden vuurbakken gemaakt?

Sam de Koning

Je moet naar een plek in het land en op zoek naar vuur kommen daar. Zie ook een ervaringsrapport Heggenschaar Op Steel Gamma. En na het kijken daar u zien dat ze zijn gemaakt door kleine gezinnen, met kleine fabrieken, met weinig mensen en geen grote faciliteiten. In die plaatsen wil ik je de weg wijzen.

Ik werk al heel lang op dit gebied en we hebben veel vuurschalen gezien die in kleine fabrieken zijn gemaakt. Bijvoorbeeld, deze foto is genomen aan het begin van de vuurschaal revolutie. En het was een heel speciale dag. Toen ik deze fabriek bezocht waren er zoveel mensen, met verschillende leeftijden, leeftijden van kinderen, van alle soorten, met een groot aantal mensen die vuurschalen maken. Maar wat me echt verbaasde was dat deze mensen vuurschalen konden maken in hun werkplaats. Er zijn kleine winkeltjes over de hele wereld en zelfs hier in Nederland zijn er veel kleine winkeltjes en ze hebben niet dit soort ruimte. Maar ik vond het interessant dat mensen die aan vuurschalen werkten daar konden werken, en dus zijn ze in dezelfde ruimte. En dit maakt dit product heel anders dan andere items zoals Restaurant De Haard. Nu, als ik deze fabrieken bezoek, merk ik dat er veel mensen in de fabriek zijn geweest, en dus moet ik een manier vinden om met hen over hun werk te praten. En dit is waarom ik schreef de blog. Het is een manier voor mij om mensen te ontmoeten die in een fabriek werken, met hen te praten en te weten hoe ze werken. En als je meer wilt weten over vuurschalen, kun je mijn boek "Fire Bowls - A Journey Through the World of Fire-Breathing Machines" bekijken dat nu in de boekhandel ligt.

Het is echt belangrijk dat we informatie hebben over hoe we ons milieu kunnen redden. Als we niets veranderen, verliezen we steeds meer land, meer bossen en meer water. Ik ben hier erg gepassioneerd over. Ik ga er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de toekomst van onze planeet mooi is. Ik begon deze blog in 2006. Ik ben niet begonnen met deze blog, want ik was geïnteresseerd in vuur kommen. In tegenstelling tot Remeha Thermostaat Etwist Handleiding, kan het merkbaar efficiënter zijn. Ik heb nog nooit vuurschalen gezien. Ik heb altijd gedacht dat dit gewoon leuke en grappige dingen waren die mensen zouden doen. Ik ben pas begonnen met het schrijven over vuur kommen een paar jaar geleden, want ik ben tegengekomen een aantal vuur kommen die zijn verkocht op een veiling, of voor de eerste keer op een beurs. Sindsdien ben ik gefascineerd door vuurschalen. Ik begon te zoeken naar hen en vond een door mijn vriend. Zoals u zien, Sam's blog is zeer veel een weerspiegeling van de vuurschaal verzamelaar gemeenschap die ik deel uit van. Ik denk dat we allebei geïnteresseerd zijn in vuurschalen, daarom delen we onze passie voor vuurschalen. Ik hoop dat je het leuk vindt wat je hebt gevonden op mijn blog. Als u vragen hebt over vuur kommen, gewoon commentaar hieronder en ik zal mijn best doen om u te beantwoorden. We zullen twee vuurschaal projecten in de nabije toekomst: een op de keukentafel en een in de oven. Kijk op mijn blog en neem dan deel aan mij en mijn vrienden op mijn Facebook-groep voor updates! De volgende keer dat je in de supermarkt bent en je wilt voorraad op vuur kommen, kijk niet verder dan de keukentafel! Ik heb twee vuurschalen die erg op elkaar lijken, maar ik heb er nog geen foto van opgenomen. Je mijn tafel vinden in mijn online winkel.