Wanneer moet ik vuurschalen kopen?

Sam de Koning

Wanneer u op zoek bent naar vuur kommen die zeer comfortabel zijn.

Ik heb gezien vuur kommen die komen in een betaalbare prijs, maar dan weer kan het de verkoper of de koper is niet in staat om de prijs te veroorloven. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Elektrische Haard Ervaringen Het was hetzelfde geval met vuur kommen uit het verleden dat ik gebruikt om te gebruiken in het verleden. Ze waren niet erg comfortabel te houden en zelfs mijn eigen vrouw zei dat ze dacht dat het vuur bowl was te groot voor haar! Ik had nooit gedacht dat ik deze blog mogelijk kon maken, maar na het lezen van dit artikel, heb ik besloten om actie te ondernemen. De eerste keer dat ik mijn vuurkom gebruikte was in 2001, toen ik naar een lokale ijzerhandel ging om een nieuwe hand-crank radio te kopen, maar in plaats van de nieuwe die ik al had gekocht, hadden ze een gloednieuw, duur model. Ik was zo teleurgesteld! Ik had geen geld voor die hand-crank radio, maar ik wilde gewoon iets dat me in staat zou stellen om te luisteren naar mijn oude radiostation. Toen ik in de bouwmarkt was moest ik kiezen tussen twee verschillende merken vuurschalen: eentje die een zeer goed prijskaartje had en eentje die meer kostte en een kleine, lelijke, gebroken kom binnen had. Dat was de enige keer dat ik een hand-crank radio (voor die tijd) gebruikt. Sindsdien gebruik ik mijn hand-crank radio voor uren op een moment. Ik heb het nog steeds, en ik heb het sindsdien gebruikt. Dus besloot ik om een blog te maken over hand-crank radio's.

Hoe krijg je je hand-crank radio's te lopen met je mond? Hoe zorg je ervoor dat het voor je werkt? Er zijn verschillende manieren om het te doen. Zelfs Tuingereedschap Wolf Garten is een testrun waard. De meest elementaire manier is het gebruik van een automatische klep, waarbij het water uit de slang aansluit op een opening in de bodem van de radio (voor water). Dit maakt het werk. Daardoor is het zeker beter dan Word Voorblad. Als u een handmatige klep, moet je een klein mondstuk te gebruiken om het te laten werken, dat is een beetje meer werk, maar werkt nog steeds goed. Mijn favoriet is de vacuüm-aangedreven kleppen die water door de slang lopen. (U wilt die niet gebruiken wanneer u een handmatige klep gebruikt!) Dan hoef je alleen maar water toe te voegen aan je hand-crank. Is het mogelijk om vuurschalen te kopen? Het kan een paar pogingen om het precies goed te krijgen, maar na dat, het is zo veel gemakkelijker! Tot slot, vuur kommen zijn een vrij cool ding, en hoe meer je leert over hen, hoe meer je ze waarderen en in staat zijn om je eigen te maken, dat is cool. En laten we nu wat vuurvormige kommen maken. Stap een: Kies een stuk hout (ik gebruik dit, maar je zou iets kunnen gebruiken als een kurk, glas of keramische kom).