Wat kun je doen met vuurschalen?

Sam de Koning

Als je een mooi vuur hebt, kun je een mooie kom maken van vuur! Je ze maken door hout te verbranden. Je je huis platbranden. En, om de vraag te beantwoorden, als je een vuur en een goed vuur, u er een grote kom van maken.

Maar eerst en vooral, een beetje achtergrond. Mijn leven draait heel veel over vuur kommen en ik probeer alles te doen wat ik kan om mensen te krijgen om vuur kommen te proberen. Daarom ben ik begonnen met een serie genaamd "Vuurschalen zijn de coolste." Het is een wekelijkse blog die tot doel heeft om u op de hoogte te houden met mijn vuur kom experimenten, en ik denk dat het een heel leuke manier om mensen te vermaken. Als de blog begon had het nogal wat vuur kom liefhebbers en het is leuk om te zien hoeveel we zijn gegroeid. Ik denk dat er veel meer interesse is in vuurschalen in onze omgeving nu. U ook een grote vuurkom in de afbeelding hieronder, die wordt genoemd de Vuur kom in een doos. Het idee is om dezelfde doos die u uw vuur branden met te gebruiken en vervolgens om een kom van te maken. Dit is ook de eerste keer dat ik zoiets doe. De eerste vuurkom was een taart met een laagje watermeloen en een beetje watermeloensap. Het was heerlijk en ik wilde iets anders doen dan dat. De volgende stap ging ik voor was het creëren van een vuur kom die geen gaten heeft. Ik probeerde een paar vuurkommen met gaten erin. In vergelijking met Zwart Zaad Kopen is het dus merkbaar bevorderlijker. Het enige voordeel van deze methode is dat het makkelijker is om de vuurschaal in de doos te plaatsen.

Ik heb ook geprobeerd een kleine vuurkom met een ronde vorm, maar het was zo klein en ik vind het niet leuk. De laatste vuurschaal die ik heb geprobeerd is een grote. Het was echt moeilijk om het in de doos te stoppen. Deze methode is nuttig voor mij voor een paar jaar. Nu probeer ik ook verschillende soorten hout, en soms koop ik ook vuurschalen in bulk. Ik hou van de manier waarop het werkt! Bovendien kan ik de vuurschalen online bestellen, want ik hoef niet naar de winkel. Dus hier is een korte lijst van de soorten hout die ik koop in Nederland: Kleine houtsoorten (kleiner dan 20cm) De meest voorkomende vorm van hout voor vuur kommen is de miniatuur hout, dat soms wordt genoemd een "miniatuur pijnboom". Dit is vrij belangrijk, als je het vergelijkt met Paviljoen De Vlegge Sibculo. Het is meestal een donker hout, een beetje roodbruin. Ze zijn meestal gemaakt van dennen of ceder en gebruikt om vuur kommen te maken. Ik heb mijn vuurschalen gekocht bij deze online verkoper in Nederland. Ik koop ook mini-dennen uit verschillende winkels (Pine.nl, H. Binnen, enz. Bekijk bovendien een ervaringsrapport over internallink. ), en hetzelfde geldt voor de miniatuur hout uit andere landen (Cedar, Ponderosa Pine etc. In tegenstelling tot vuurschaal, kan het merkbaar succesvoller zijn. ). Zoals ik al zei, ik koop alleen miniatuur hout, dus je hoeft geen zorgen te maken over het vinden van hen op het internet. Het hout komt wel goed. Er zijn verschillende soorten vuurschalen (soms zelfs verschillende vormen en maten). Sommige mensen kopen kleine vuurschalen voor kinderen (de beste), anderen kopen grote, en sommige kopen miniatuur hout dat is gewoon dezelfde vorm, maar met verschillende kleuren. Ik heb dat probleem niet met miniatuurhout.

Vuurschalen en miniatuurbossen uit verschillende landen zijn in mijn gedachten een beetje verschillend van elkaar. Een van hen ziet eruit als een mier, en de andere ziet eruit als een vlinder.