Wat zijn de nadelen van vuurschalen?

Sam de Koning

ze zijn duur. Ze zijn omvangrijk, ze zijn moeilijk te vervoeren en ze hebben niet veel praktische toepassingen. Ze maken een mooie decoratie voor uw open haard, maar ik persoonlijk niet zoals hen.

Als u geïnteresseerd bent in vuurschalen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laten we beginnen met de basis. Wat is een vuurschaal?

Een vuurkom is een open vuur dat in brand is gestoken en wordt gebruikt om dingen zoals hotdogs, hete aardappelen, vis of een warm drankje te koken. De kommen van de brand worden ook genoemd brandpotten omdat de kom gewoonlijk in de vorm van een pot met gaten op de kanten, of pot bovenop is.

Hoe maak je een vuurschaal?

Het proces van het maken van vuur kommen is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot Beste Hangmat, kan het opvallender klinkend zijn. Een kom kan worden gemaakt van papier, of een vast materiaal. De kom moet ongeveer 3/4 van een meter dik zijn. U een paar papier op de bodem, of u zelfs gebruik maken van iets als papier en plastic of karton. Zodra de kom is gemaakt, giet gewoon de vloeistof binnen en beginnen met het koken van het voedsel in de kom. Ik zou aanraden met behulp van een pot, vooral een houten pot als je er een hebt. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals Omnistor Luifel Repareren. Het water uit het koken is nodig om het voedsel aan het oppervlak van de kom te laten plakken. Overweeg een vergelijking van Naambordjes Brievenbus. U ook koken het voedsel in een container in de oven (en opwarmen, ook). Als een kanttekening, zou een goede vuurkom niet lekken, maar toch warm blijven. Het moet niet afkoelen en zinken. In het verleden gebruikte ik ook een houten kom om te koken. Bekijk de vuurschaal vergelijk review. Ik adviseer altijd om een pot te gebruiken omdat het lichter is en je krijgen meer ingrediënten. Ik heb ook het eten aan de binnenkant van de pan. Zo ga ik deze kom gebruiken. En je het ook doen zoals ik hier deed in mijn Gekookt post. Gebruik gewoon de metalen pan om het werk te doen in. Hoe lang moet hij koken? Ik denk ongeveer 12-16 minuten. Als u het langer kookt, zou u meer tijd nodig kunnen hebben om het in de pot te koken. Ik gebruik dit in de zomer. Maar het is misschien ook perfect voor de winter. Je moet geduld hebben.

Als u meer wilt weten over voedsel stokken, en hoe ze te maken, check out deze blog post Dus, het punt is om te weten de ingrediënten en hoe ze te gebruiken, maar als je niet achterhalen van de ingrediënten alleen, zal het moeilijk zijn om een kom goed koken.