Welke soorten vuurschalen bestaan er?

Sam de Koning

"De enigen met een houten frame of een stuk metaal worden vuurschalen genoemd. Maar ik hou niet echt van dit soort kommen. Het beste type vuurkom, denk ik, is een vuurkom gemaakt van een aluminiumfolie. Ik heb geen specifieke reden voor die keuze. Ik denk dat ik liever dit soort kom om twee redenen: Ten eerste, aluminiumfolie is gemakkelijk te verbranden en het is gemakkelijk schoon te maken. De folie heeft veel oppervlakte voor het vuur te branden in, dat is geweldig voor het verminderen van de warmte die door het vuur. Maar nog belangrijker, ik denk dat het ziet er mooi uit! De tweede reden waarom ik van aluminiumfolie houd is omdat het voor open haarden kan worden gebruikt. Als je het niet erg vindt dat er een zeer dunne laag rook zal zijn wanneer je vuur met aluminiumfolie gebruikt, kun je aluminiumfolie in je haard stoppen met een klein gaatje in het midden. Flexibele Tuinslang Hozelock zal ook een poging zijn. De vuurschaal kan dan in de opening worden geschroefd en de rook is te zien. Zo u aluminiumfolie gebruiken in een haard die niet van massief hout is gemaakt. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals Digitale Thermometer Hema.

Firepipes: De beste manier om een vuurpijp te gebruiken in een brand is met behulp van een platte pijp. Er zijn twee manieren om een platte pijp te maken: Als je een lange platte pijp hebt, kun je het gewoon aan een klein stukje hout of plastic bevestigen en het in je open haard schuiven, en je het op veel verschillende manieren gebruiken. De andere methode is het gebruik van een ronde pijp die je gesneden in een cirkel. U moet de gaten groot genoeg om uw brandpijpen passen in te maken. Dit is hetzelfde als een houten vuurkorf met een luchtschacht. Voor dit soort vuurkorf, moet u een soort van luchtbron, zoals een pijp of een ventilator. Dit is niet mijn pijp, maar het is precies dezelfde vorm als de vorm van een pijp voor een pijp vuurkorf.

Het moeilijkste is dat je gaten in de platte pijp moet boren met een gatzaag en in de platte pijp moet boren. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw gaten groot genoeg zijn. Bekijk de Paviljoen De Ontmoeting Hengelo review. Als je gaten te klein, dan is de rook kan het gat te vullen of vast komen te zitten in de pijp. Als je gaten te groot boort, dan zal de hitte de pijp laten instorten en moet je het opnieuw boren. Als je de gaten groot genoeg, dan zul je in staat zijn om vuur te maken in de pijp. Het zou beter zijn om een gat zaag, die is zeer eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciaal gereedschap. Je hoeft alleen maar een boorpers en een boor bit en je gaten boren in de pijp.