Wie schrijft hier?

Sam de Koning

Toen ik deze blog in 2015 begon, zag ik veel berichten die beschreven hoe mensen vuurschalen maakten en hoe ze nuttig zijn om te koken, maar niemand zei veel over hoe mensen ze maakten. Dus besloot ik om dit te doen en begon te schrijven over en nu heb ik een hele pagina over het toegevoegd in de blog, waar ik het delen van mijn persoonlijke ideeën over hoe je het zelf doen en het maken van een hele pagina van informatie over hoe de vuurschaal te maken. In deze post zal ik praten over het proces dat ik gebruikt om een vuur kom te maken, de meest voorkomende vuurkom die je overal zult zien tegenwoordig, en ik zal je ook een interessant verhaal over hoe ik een vuurkom. U vindt het recept in mijn boek van vuur kommen en ook, vindt u een kleine fotogalerij in de galerij hierboven.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou van vuur en hebben nog nooit vuur kommen in mijn leven, maar ik heb gezocht over het hele internet voor iets dergelijks. Dus na het lezen van een paar discussies op het internet heb ik besloten om mijn eigen te beginnen, ik dacht dat het een beetje vreemd om te doen, ik dacht ook dat het zou een beetje duur. Dus ik maakte een paar eenvoudige berichten en postte ze op mijn Facebook-pagina om ervoor te zorgen dat mijn klanten een plek hadden om mijn ervaringen te delen. Het is zo succesvol geweest en mensen van over de hele wereld hebben me gevraagd om te komen en geef ze een ook. Dus ik kwam en deed een geweldige job op het. Ik kreeg een geweldige vuurkom en vuurkokers die allemaal nieuw voor mij zijn, maar mijn kleine winkel en ook mijn familie passen. Dit zal mijn eerste keer zijn om vuurschalen te maken, mijn vader heeft er een, en mijn broer heeft er een.

Mijn jeugd

Toen ik in Amsterdam school ging, woonde ik in een hele goede buurt. Het is nu in een goede omgeving en ik heb een nieuw huis dat een prachtig uitzicht op de stad heeft. Maar toen ik mijn studie in Amsterdam afrondde, realiseerde ik me dat de Nederlanders niet zo vriendelijk zijn als ik dacht.

Ik denk dat het erg aardige mensen zijn, maar toen ik hier was, was ik bang. Ik ben erg blij dat ik Nederland heb gevonden. Ik voel me hier veilig omdat de politie erg goed is en de politie niet racistisch. De Nederlanders zijn vriendelijk en respectvol en ze vechten niet met elkaar. Maar het is een beetje zoals wonen in een kleine stad. Ik voel me niet al te comfortabel, want als ik in Amsterdam ben is het veel rustiger en kan ik met mijn vrienden praten. Ik voel me erg comfortabel hier omdat mijn familie hier zijn en mijn vriendje is hier en we zijn allemaal erg dicht bij elkaar. Ik heb geen grote familie in Nederland, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat ik eenzaam ben in Nederland.

Ik ben geboren in 1983, en het is mijn droom om mijn leven ten goede te zien veranderen en iedereen te helpen, door dit te doen.

Ik hoop dat jullie allemaal zullen genieten van de artikelen op mijn site.

Dit jaar is mijn 40ste jaar in Nederland, en ik heb altijd al mijn hele leven de liefde voor vuurschalen gehad. Ik ben geboren in 1980 en ik ben de oudste van 7 kinderen, mijn vrouw en ik hebben 2 zonen, 4 meisjes en een jongen. In 2003 kreeg ik mijn eerste vuurkom toen ik 17 was en het is nog steeds mijn favoriet. Ik ben in 2001 begonnen op deze website, sinds ik een jonge jongen was, en sindsdien heb ik meer dan 100 artikelen en artikelen gepubliceerd over de verschillende soorten vuurschalen in Nederland. Mijn belangrijkste interesse is om u kennis te laten maken met verschillende vuurschalen van over de hele wereld, van de traditionele en moderne types tot de unieke. Ik hoop altijd dat deze site een goede impact zal hebben op de mensen die mijn site bezoeken.